. 2 vinster i rad har det blivit. Dock utan mig. 2 nollor har det blivit .. Dock utan mig.Vad beror detta på??? 

Nej nej, Kul för Emil , våran elegante junis som för 2 veckor sen bröt av smalbenet men gjorde "kååm-bäck" en vecka senare.  Han har gjort det riktigt bra och spelar stabilt. .ö

Varför jag inte är med då..? Jo det känns ju nästan lite pinsamt att förklara varför. Nämligen i onsdags värmde vi  upp med rugby på träningen inför matchen mot Torsby. För er som vet hur jag ser ut så kan ni nog förstå att jag gillar denna uppvärmning ganska mycket. Hörde ryktas om att de kallade mig sådana smekisar som "Ångvälten", "Bulldozern" eller "Tanken". Jo, jag körde på, och framåt slutet av övningen ser jag Karl(os) springa längs linjen som en raket. "I helvete heller" tänker jag, tar sats som en oxe mot en matador och siktar in mig mot den något spinkigare långeserudarn. 

Efter ett tiotal meter så gör jag mig beredd för att slänga mig och tackla ner honom, då han i all förskräck får syn på mig i ögonvrån, och i samma läge viker av från fotbollsplan. Detta hinner ju inte jag förstå som redan är i luften och flyger fram, landar direkt på axeln och på den vägen är det.  Så jag missar även derbyt! Sjukt tråkig då jag känner revanschsuget från serien förra året då jag fick känna på den röda färgen från domaren och kliva av plan som en syndabock..... Vilket inte blev, då Åberg agerade hjälte och räddade straffen och vi vann. Hoppas det blir ett liknande scenario till helgen, förutom det röda kortet då.. !

Felix Nilsson, 17

Erik Karlsson, 18. De lugnaste , trevligaste, tystaste killarna i laget var avstängda mot Skattkärr! Hur kommer det sig?

de har sammanlagt fått 6 gula kort redan, efter 6 matcher. Det är ganska bra gjort det..

Kan ju sägas att de ligger topp-2 på böteslistan också.. :)

Jag säger bara en sak. De tillhör 95-gänget..

---------------

Veckans :

Citat: "Från Sierra Leone tror jag han kommer"

          "SIERRA LEONE!? vem FAN är det??! - Erik Karlsson. 

Bästa : 2 vinster !!!

Bästa 2: Liseberg, universeum imorgon fredag med klass 6A, ska bli riktigt kul!!

bästa 3 : KUNG Z!!

Sämsta : Aldrig, aldrig aldrig varit med om sämre gräsplaner på Sporthälla IP. Man får nästan skämmas när motståndarna får bevittna planen! Torra som fnöske, buckliga som Mount Everest, Hård som asfalt. 

 Nu laddar vi för derbyt, och jag vette katten om jag inte gör en farfar och skippar matchen. Det är 100 gånger värre att se matchen än att spela. Inte bra för hjärtat, trots att man är i ung ålder.


// Pösen