Hej! Sista veckan innan man tar välförtjänt semester i hela 2 veckor är här. Vad har hänt sen sist jag antecknade i denna blogg??

Jag har cyklat i rehabrummet utan att komma någon vart.
Jag har försökt låsa upp cykeln med fjärrlåset till bilen 2 gånger.
Jag har sett det sämsta derbyt jag sett under hela min livslängd.
Jag har sett SKS tagit sig i kragen och klättrat upp på en 3:e plats i en mycket jämn tabell.

Jag har ju ibland när det gäller fotboll mycket svårt att behärska mig när något av mina 2 röda favoritlag spelar, är det inte på plan jag riktigt orkar hålla tyst så är det utanför plan. 
När jag var på väg hem precis innan slutet av derbyt möter jag 3 ungar som jag har på fritids vid grinden, jag som då inte var på bästa humör, har luvan uppdragen, solbrillor på så jag såg nog ut som en huligan och hoppades ingen skulle känna igen mig och stanna för att prata. men dessa 3 rackare stannar till och säger : "Du äger Jakob, Och SKS med, bara så att du vet dä" Ropar dom till mig för att peppa mitt nedåtstigande humör.
varpå jag svarar " I helsike heller, usch!"
Som tur är föll mitt samvete in och gav mig en riktig käftsmäll rakt på nosen och jag stannar upp, vänder upp blicken mot pojkarna som står chockade av mitt svar och tillägger: "Näråå pöjker, ja skämta bara, SKS äger stenhårt!, snart är ni också där. Och trevlig helg"

Tur det där, att jag har ett samvete som hjälper mig i sådana situationer. puuuuh!!!

-------
Annars blandar vi och ger, enda dagen är det helt okej spel och vi vinner. Andra dagen klickar det inte alls men det som är positivt är att vi orkar vinna ett par matcher iallafall. Sådana matcher är de viktigaste.
-----------

Men nu är sommaren här. 
EM, finns det något bättre? Även en match som Irland - Kroatien är ju högintressant. Roligt är det att det är jämnare än någonsin. Kul för Danskarna att plocka 3 poäng mot självaste Nederländerna. Mäkta imponerande. Hoppas Sverige kan göra detsamma ikväll. Jag tror och hoppas på 2-1 viktoria. Vem Zom gör mål? Ja, det kan ni liZta ut alldeleZ Zjälva.. 
Tror dock att England kommer överraska till det positiva (För en gångsskull) De har sämre lag på pappret än på många år, och just därför tror jag att de går långt. De har inte den pressen som de normalt har. Men kom ihåg vart ni läste det först!

-------------
Hur det går för mig då, det ska jag berätta för de få själar som bryr sig. Jag skall idag göra mitt första träningspass med laget på 3 veckor. jag är väldigt skeptisk då jag fortfarande inte kan klia mig på ryggen, men det värsta jag vet är att sitta i detta svettiga rehabrum och se de andra träna. Nej usch, så kan de ju inte vara!!
--------------

Häromveckan när vi satt hemma hos min broder eller dylikt så fick jag denna låt. Den går så här " Vi kan spela fio lio lio lej, vi kan spela bas, fiol och flöjt...." osv..

Efter ett tag när allas våran egen Razze Putin avbryter mig i sången och frågar

Veckans citat: Vad fan är en basfiol? - Rasmus Lindgren

Veckans bästa : Sveriges EM-premiär!!!

Sämsta::Domaren i Polen - Grekland.

Roligaste : Rasmus Lindgren

P.S Det är ju rätt sjukt att alla bloggar som har vart så har ingen nämnt någon av Karl(os) Olssons alla strapatser han och vi har varit med om. Nästa inlägg blir en Karlinfluerad blogg., passar även på att ge en känga till Owe, David och Gustav som verkar ha skrivkramp, redan. Skärpning. Ingen förvåning dock att Gambring släkten ska hålla detta aktivt. D.S

På återseende / Jakob "Pösen" Gambring