Att man blivit en gammal gaggig och mossig göbbe råder det numera inget tvivel om. Man blir allt som oftast med all tydlighet påmind om sina handikapp nu för tiden.
Man får nämligen allt oftare höra att man ser dåligt, hör illa, är tankspridd, fattar trögt,  osv...
...I helgen som gick kunde man dessutom läsa i länets allra största och för all del allt som oftast bästa tidning, att min läsförståelse kunde ifrågasättas. Just det sista hade ingen talat med mig om tidigare, numera skrivet i svart på vitt, så att säga.

Håhå jaja, fattas bara att man får ett telefonsamtal från By inom kort, där frågan ställs om man vill förbereda en plats nära diket nere vid vägen, eller vid någon trevlig lund med underbar utsikt över sädesfälten ?

Nåväl egentligen är det nog inte så farligt tror jag och om man gör en liten u-sväng så har man ju alltid något att skylla på och hänvisa till när det blir lite galet. Det tycker jag är bra.

Som exempelvis:
Om frugan undrar varför man inte sätt på tvättmaskin som hon bett om,  då är alternativen många:
- Har jag aldrig hört !
- Ja, jädrar det glömde jag helt bort.
- Hittade inte tvättmedlet.
- Jaha har vi tvättstuga ?
- Var lite osäker om jumpern skulle tvättas i 90 grader ?
osv...

En annan fördel med dessa handikapp är ju att det händer komiska saker som man kan förmedla till den som är intresserad här på bloggen. 
(Bland annat ett komiskt besök i en fräsig jeansaffär i residensstaden här förleden, men det tar vi en annan gång) Om man kommer ihåg den vill säga?

Om fotboll snackar vi inte denna gång, men jag nämner trots allt det faktum att jag hörde talas om att Londons stolthet fick stryk i en kvartersmatch i tennis mot ett rövargäng från grannkvarteret i London västra delar. Detaljer och allt annat har jag förstås glömt, eller i alla fall förträngt ?
Jag ber läsekretsen om överseende med vissa "flerfromluerignar" och "stvafle" i detta inlägg eftersom jag inte kommer att komma ihåg att korrekturläsa inlägget.

Till sist vill jag också önska en riktigt
God Jul och trevlig midsommar 
Från ett soligt semesterparadis jag glömt vart det ligger.

Jisoninho...eller vem jag nu är ?