Då vart det en ny vecka... Och en ny förlust tyvärr. 4-0 är alldeles för stora siffror, det skall sägas att 2 av målen kommer i 90 respektive 91:e så det är lite missvisande siffror, men  Arvika vinner rättvist. Men vi var på G ett tag under matchen och hade dom inte fått 1-0 i 1:a halvlekens sista sekund hade kanske matchen blivit annorlunda?? 1-0 var en riktig "Rackabajsare" i en andra våg tar han på halvvolley stenhårt ribba in som han aldrig lär göra om, som vi sa i paus. Men lik förbannat gör denna människa ett näst intill lika snyggt mål till 2-0. en skruvad bort i andra krysset. Riktiga klassmål! 

Ett stort plus är att Victor Gambring, tillika min bror gjorde comeback (KÅÅM-BÄCK nr 189 enligt Johan Lindh) Kul, han klarade 80 min som mittback, och vi spelade rätt stabilt försvarsspel även fast vi släppte 4! Men, det är bara bryta ihop och komma igen och förhoppningsvis får vi även tillbaka en del spelare med lite tyngd till nästa match.

Erik Karlsson har vart i Turkiet en vecka och jag har verkligen saknat hans frågor, hans kommentarer men även hans kämpaglöd på träningarna. Det roligaste med denna sjukt sköna kille är att det kan berättas en rolig historia efter varje träning som genomförts. Hur man ska få det i skrivelse är ju då det största dilemmat. I och för sig så är hans broder Emil inte så dålig på att kläcka dom konstigaste kommentarerna eller roligaste frågorna heller.. Eller ja vi tar väl med hela 95:gänget : Höök, karlsson, Karlsson och Felix. Den sistnämnde dock har lärt sig att tiga är guld.. utanför plan då vill säga.

------------------

Veckans 

citat :  " Det kvittar hur dyr bensinen blir, jag tankar bara för 100 kr ändå" Filip Milton

sämsta 1 : 4-0 förlusten.

sämsta 2 : United tappar troligtvis Premier League bucklan till "shitty"

sämsta 3 : Kung Z bryter troligen sitt streak i ligavinster TYVÄRR!

bästa : Snart åker jag till Liseberg med 6A. Chokladhjulet, Gasten och radiobilarna : Here I come! 

sämsta 4 : fan att jag har karusellskräck......

sämsta 5 : Finns det vatten till sporthällaplanerna?

sämsta 6 : Verkar väldigt negativ i denna veckan.

---------------

Men ha en skön vecka, så hörs vi igen! 

/Pösovic