Bloggen är tillbaka! Riktigt kul och bra initiativ Jison! Kul att man får vara med även denna gång, känns som en ära. Förhoppningsvis får vi en levande blogg med många inlägg och kommentarer. Nu är vi ju 5 personer på samma blogg så detta borde inte vara nåt problem.

En presentation var beställd av Jison som första inlägg så jag får försöka mig på en sådan. Jag heter som sagt Gustav, numera Hagerskog i efternamn som ogift hette jag Johansson. Börjar bli lite äldre, 30-årsdagen är inte många veckor bort och de gråa håren finns där. Och ja, jag börjar bli lite smått tunnhårig också... Jag är gift med Emma har en två år gammal son som heter Knut. Numera är jag målvaktstränare i Sifhälla och är dessutom med i ungdomssektionen. Annars har jag tidigare försökt agera bollmotare i i tur och ordning Värmlandsbro SK, SK Sifhälla, Stockport County FC, SK Sifhälla, Viggbyholm, Carlstad United och till sist SK Sifhälla igen. Min första A-lagsmatch i SKS gjorde jag 1998 borta mot Arboga Södra i div 3 (trivsam debut, vi förlorade endast med 7-0 och jag fick en nätt liten utskällning av tränaren i paus) och min sista 2010 hemma mot Ölme, också det i div 3. I Arboga tyckte också tränaren att vår ytterback, Jonas Lööf, sprang lite för långsamt varpå han skrek "spring fortare Jonas!!!", Jonas fann sig och svarade "jag springer ju så fort jag kan!!!". Ibland är det tufft att vara ytterback, speciellt om man är en långsam sådan... 

Första inlägget i nya bloggen är avklarat och presentationen är genomförd. Gött att vara igång igen. Hörs snart igen!

//Gustav