Då vart seriepremiären avklarad. Stor besvikelse förstås då vi började matchen makalöst bra och det var längesedan jag sett en sådan stor fläskpress från våran sida första 20 minuterna. Närmast var Felix kanon i ribban, och Mattes 5-fotare 1 meter från mål. Första gången jag fick röra bollen var när jag hämtade den ur nätmaskorna. Tråkigt! Men, nu är den avklarad och vi blickar framåt istället för att blicka bakåt. 

Kul är dock att bröderna Blomberg har kommit igång vilket kan anses som två riktigt fina 'nyförvärv', 

Igår så var det premiär på gräs, närmare bestämt på Rudsvallen där di gröne eleganterna Eskilsäter håller hus.  Roligt, uppfriskande, ovant och JOBBIGT. efter 10 steg så kändes det som om lungorna dansat iväg hem till soffan på treabacksvägen 17c och glömt kvar mig. För gudars skymning vad jag var trött(are än vanligt). Men kul var det.
Angående Davids böteslista har vi igår på träningen bestämt att han får en fyrdubbel böter pga ogiltig frånvaro. Trots att vi har pratat om att vi har träning på Rudsvallen kl 17 måndagen den 30 april vid ett tiotal tillfällen så trodde David att det var onsdagen vi har pratat om under den senaste veckan, och när Urban ringde till David satt han och åt middag. Nej jag säger som Åke Båt: "ÅT, Ne, inte Åt". så konstigt de kan bli!  

---------------

Ni som har läst Farsans inlägg om tankspriddhet/lathet så stämmer det in på den gamle "Jison" till 100 % . Kan väl ge ett exempel :
efter en match för någon vecka sen så satt jag och Mattias kvar i omklädningsrummet och hade precis duschat färdigt så stiger Farsan in i omklädningsrummet och sätter sig med bena i körs på bänken. 

Det var väl inte konstigt med det, jag antog väl att han var pratsjuk eftersom vi vunnit dagens match. han tjöter på men till slut frågar jag "Vad gör du här egentligen??!"

varpå pappa snäser tillbaka "Ja, men du smsade ju att jag skulle hämta dig!!!" Jag snäser då tillbaka att det har jag då inte alls gjort utan jag ska faktiskt få skjuts av Mattias hem.

Det blir tyst en millisekund varpå pappa hoppar upp från bänken och tar några älgkliv ur och brister ut att det var visst min syster Matilda han skulle hämta på tågstationen. Ja, hur man kan ta fel på det är ju helt otroligt. Men så är han bara 46 år från 100 också.........

-----------

VECKANS:

miss : Att jag bjöd in Håkan i skjuttävlingen vi hade igår på träningen. Han satte alla fyra bollar, ganska läckert faktiskt.(tyvärr) Detta kommer jag få höra.

räddning : Att jag i senare skede räddade alla hans fyra skott. 

bästa : halvvecka, kunde inte sitta bättre.

sämsta: Uniteds onödiga förlust, känns som jag kunde coachat bättre i gårdagens match.


Ha en bra halvvecka på jobbet/skolan nu ! // Pösen