Hej igen..  Ja, herregud vilken helg det var den föregående som var. Söndagen var nog det värsta under 2000-talet. Jag tänker givetvis på Shittys supervändning och hur min moral gick från trött, glad, euforisk, extas, till uppgiven. 

Givetvis hade jag redan inställningen att City redan vunnit matchen på förhand, så direkt City gjorde 1-0 tog jag med mig farsgubben ner till A-plan för att beskåda Sifhällas U-lag dra in en 10-1 viktoria.  Men i ht på matchen ploppade det upp i telefonen att QPR gjort 1-2 och utan ett ord tog jag mina första löpsteg (åtminstone Powerwalk steg) för dagen mot bilen och, dundrade iväg i våran (min) S60 hemåt, frågan är om Statoilpersonalen fått svar på om det var en formel 1 bil eller möjligtvis ett jetplan som startade vid karlstadvägen än idag, för 1, 2 ,3 var jag hemma. Kommer inte ens ihåg om våran ytterdörr var öppen eller om jag sprang igenom dörren och tog med den in till soffan.

Detta hopp släcktes då i 94:e spelminuten, då Aguero lyckades sänka QPR i sitt sista skede. i frustration skricker jag ut : "jäääääääääv..." så högt att jag skvatt av mitt eget skrik, och skämdes nästan för mig själv lite grand, Men jag blev ju såklart påmind direkt i varför jag skrek och var tvungen att få ut min frustration på något sätt, jag  hittar ett äpple som jag försöker med all kraft klämma sönder, men givetvis går inte detta, jag skriker till ytterligare en gång, går ut och kastar äpplet  all världens väg som hamnar på Svärds tak, nu vet jag vart jag ska leta om jag blir lite göttesugen och är utelåst. Vad jag gjorde med min kära Iphone kan vi låta vara osagt.. Men lugnare blev jag av det så jag satte mig i bilen och fick höra alla United-hån från mestadels Liverpoolare såklart. Hur vågar dom egentligen? Det är ju de som borde skämmas.

-------

När England kommer på tal tänker man ju alltid på världens bästa fotbollsliga, fish & chips   och Manchester United.. Men jag tänker också på Farsan och hans engelska.

Kan nog vara i särklass den sämsta engelskan jag upplevt på en medelåldersman från Sverige.

Te x när vi för ett x antal år sedan hade en spanjor hos oss i SKS och farsan skulle hälsa på honom, och han precis fått reda på att han var från Celta.

Farsan skulle då berätta att han också minsann varit i spanien, men det låt ungefär så här. "I häv bin in späjn får tvänty jers fråm naow" 

Han menade : " I visit Spain 20 years ago"

Eller : När bartendern i Thailand kom fram med en bricka öl till familjen kläcker han ur sig 

"You kän ställ it der"

Ja, Ni förstår säkert vad han menade. Men inte bartendern. 

Och när vi var i London hela släkten i Hyde Park och träffade hela Tottenham som vi sedan skulle titta på och när han möter Robbie Keane, blev pappa så nervös så han visste inte vad han skulle säga så han skrek : "Kom igen nu Robbie. Kör hårt!!" 

Robbie stannade upp ett tag, gav  Farsan en lång tom blick som typ : "Va fan säger du, gubbe??" Men detta reflekterade inte farsan och vände sig nöjd om med ett leende till mig som typ, jag har haft en konversation med Robbie Keane, Tottenham. Det har inte du pojkvasker. 

Många skratt blir det när man reser med Farsan i länder längre bort än Norge, det kan jag lova.

---------------

Då vart det Kil till helgen, Det är en ovanligt viktig match för att vara så tidigt på säsongen, men det avgör lite om vi ska utmana på allvar eller inte.  Men jag är helt säker på att vi tar dom om vi går in med samma inställning som mot Villstaden, och inte får några skador. Vi är bättre än vad tabellen visar, det kan jag lova. Broder är ju tyvärr skadad (igen, snart kååm-bääk 234, Johan??). Tråkigt då han är viktig med sin rutin, passningsspel och lugn. 

Men jag hoppas iallafall på 3 poäng, det hoppas jag vi tar! 

Nu ska jag lägga mig i sängen och få skönhetssömn, klockan ringer 06:31 (och 06:40, 06:50, ifall jag skulle försova mig) hoppas jag inte vaknar runt 16:00 som jag gjorde till det förra blogginlägget.... :) 

På återseende / Jakob "Pösen" Gambring