Hej på er! 

Vaknade idag upp med all hast ur sängen och skriker ut 

- Ja, jävlar. Då har jag försovit mig igen!! Eftersom varken mamma eller pappa var närvarande i huset antog jag att jag var riktigt riktigt sen. Hoppade ur sängen då jag nästan trampade på min laptop som stod i full gång med spelet "Sim city"  och TV:n och Family guy stod på högsta volym, hade jag inte tid att tänka på det. jag springer igenom badrumsdörren tar nog världens i särklass snabbaste "raggardusch", skippar tandborstningen och slänger lite munskölj i munnen istället för att påskynda munprocessen. Att fläkten står på och radion dånar från köket är inget som jag orkar bry mig om heller. Givetvis kan jag inte hitta mobilen så den får jag helt enkelt låta vara hemma. springer ut i bilen, lägger i backen innan bilen ens hunnit avge några som helst motorljud och rivstartar bakåt, när jag helt plötsligt får syn på klockan.. Ja, den är ju såklart 16:09 och snart är det träning. Tänk vad tankspridd och rentav 'döm i hövve' en kan vare iblann!!

-----------------

Oj, vilken skön vinst vi fick till det i fredags! Det kändes som vi vunnit serien eller något efter slutsignalen som gick ända till 95 minuter! (Vart nu domaren hittade dom tilläggsminuterna??) nej, sjukt skönt var det och vi vann rättvist! Första 60 minuterna var vi bäst, men sista 30 hade VIF mest boll, men vi skapade mest "heta" chanser, enligt mitt tyckte. Skönt för Dava att göra mål också, och han höll sitt ord då han lovade att spräcka både 0:an och 1:an.. :)

Ja, det märks att Messias är här, efter 2 matchers frånvaro! ;)

-----------------

Veckans lista får komma vid ett tillfälle när jag är pigg och inte när målvaktsträning knackar på dörren. Ha en skön dag! 

On returnseeing /Jakob El Pösovic Gambring