På väg hem från residensstaden idag torsdag  så stördes jag i mina försök att som vanligt sova stunden. Ett gäng något förfriskade "Grumsere" överröstade varandra gladeligen med skratt, tjo och tjim och lite allmänt käbbel när vi passerade Bergviksmotet, Rösmoskogen, Vålberg, allra mest hördes en kvinna i sina bästa år. Hennes röst användes flitigt och var rakbladsvass, alla andra ljud i bussen  var paraktiskt taget chanslösa.

- Faaan, ja har lust å hälse på Rickard ja. hahahahahahahahaah
- Så faan vi gör. (mansröst)
-Ja har sju ööööl i kassen, ja. Hahahaahahha
-Dä va helt slut på flaskera, så ja feck köpe börker, jävligt könstigt dä! hahahahahahaha
Jag slumrade till och vaknde omartannat till kvinnans ständiga skratt...
...men det var faktiskt till och från riktigt underhållande, en vanlig sketen torsdag i mitten av april, det är inte var dag det bjuds på liveshow på bussen.
 
De hade tidigt gjort klart för alla närvarande att de skulle av vid Gruuuvööön, men innan rondellen vid Nyängen ville kvinnan plötsligt att gänget skulle gå av tidigare. för hon deklarerade i högan sky så det hördes från bakersta bussplatsen och ända  fram till schauffören, att hon var jävligt pessenödig.
- Du får allt hölle däj te Gruvön du, för han stanner inte förrän då, sa en gubbe i sällskapet.
- Hahahahahahahahahaha, sa kvinnan
När vi närmade oss hållplatsen vid Gruvön avbröt kvinnan sin egen konversation och skrek högt med sin oerhört genomträngande röst.
Åhhhh gud va gött ! 
NU SÄTTER JA MEJ BAKOM ELSKÅPE Å PESSER !!!!!!!!
När bussen sen stannade och ett femtontal personer stiger av bussen har kvinnan som var först av, redan satt sig till rätta alldeöes bredvid busskuren (!!!) med byxorna neresatt hon hukad, Allt medan gänget av karlar, som en självklarhet satt sig inne i busskuren, för att vänta.
Vi kvarvarande i bussen sneglade lite lagomt diskret med näsan mot bussrutan för att ta del av spektaklet. Även om det inte hördes in i bussen så kunde jag ändå ana hur det skvalade där vid Gruvöns busshållplats kl 16.55 en vanlig torsdag på buss nr 800 med ändstation Åmål som destination.
Fastjag gick som vanligt av i Säffle !
------------------------
Då var hockeysäsongen till ända. 
Brynäs grinade sig till Guldet hela vägen.
Silverberg och Järnkrok var dock två rätt bra bebisar.
Nu skall GULDET hem igen ! Dit där  det känner sig och hör hemma !!!!!
Jisoninho