Då är det äntligen dags för seriepremiär till helgen. Faktiskt har försäsongen gått riktigt fort. Jag menar, det har ju bara gått drygt 7 månader sen förra säsongen var till ända! 

Min broder Victor är med i truppen och om han spelar på lördag blir det första gången vi spelar tillsammans i seriesammanhang. Rätt sjukt egentligen. Det ska bli riktigt kul. Vi är lika hetsiga båda två så det kan nog bli kul. En annan Viktor är ju 1 av 3 dalslänningar i laget. Nämligen Olsén. Mannen som man måste fråga  en fråga två gånger för att få ett seriöst svar. Är alla dalslänningar likadana???? Vi har ju som sagt 3 dalslänningar ilaget : Jakob Mattsson, Johan Lindh (Göbberas göbbe) och denna Viktor. Dom har vart i SKS i 3, 2 samt 1 säsong i SKS men det känns som dom vart i klubben i alla tider och dom har tatt hand om oss sifhällaiter som nyförvärv och inte tvärtom, konstigt hur det kan bli. 

P.S När Johan återigen tjatade om dessa svarta läderfotbollsskor så önskade jag att vi byggde en eget omklädningsrum till honom så han kan sitta och snacka om detta med sig själv. 

----------

Oerhört skönt med en tysk-engelsk final i CL. Gött att täppa igen truten på spanjorerna. Att se barcelona trilla boll och slå 426 passningar på mittplan innan dom kommer på att de kanske borde forcera är oerhört tråkigt!

---------

En annan lite annorlunda sak hände på jobbet för en tid sen. Jag och två små damer på 6 år var ute och gick med mig som skulle räkna in alla barn på skolgården, och av någon anledning kom vi in på ordet vikt. Jag berättade att en bil kunde väga 1000 kg och jag var troligtvis den enda i hela världen som kunde lyfta den osv. Iallafall efter en stunds tystnad frågar den enda damen

-  Jakob, vad väger du då?

- Jaa, vad tror du ? svarade jag lite förvånat.

- Ja, svarar då denne lelle dama och tillägger : Ja, jag väger ju 17 ½ säger mamma så du måste ju typ väga......... 52?

Jag skrattar till och ska precis svara det riktiga svaret när den andra tösen släpper min hand, ställer sig med armarna i kors, och om blickar kunde döda hade det vart befogat. Hon skriker då till

- Men FYYYY vad du är taskig! Bara för att han är stor och stark behöver han väl inte väga så HIMLA mycket. Han är ju inte TJOCK! Gud alltsåååå!!!! 

denna tjej vänder på klackarna och går tillbaka till fritidset..

Jag och den andra  står med hakan ner efter den nyregnande grusgången.. Sen var det inget mer med det. Ungar är för underbara!

----------

Nu hoppas vi på en vinst på lördag och många SKS-Supporters orkar ansluta sig till Sporthälla konstgräsplan!


På återseende / Jakob "Pösen" Gambring